Az alábbi prémium minőségű kezeléseink közül választhat:

Nagy kezelés

A nagy kezelés magába foglalja az arc letisztítását, tonizálását, peelingezését, tisztítását (nyomkodását), VIO-zását, egy bőrtípusnak megfelelő gépi kezelést egyénre szabott hatóanyaggal, arc- dekoltázs masszázst, nyugtató pakolást és a befejező krémet.

Kis kezelés

A kis kezelés magába foglalja az arc letisztítását, tonizálását, peelingezését, tisztítását (nyomkodását), VIO-zását, arc- dekoltázs masszázst, nyugtató pakolást és a befejező krémet.

Tini kezelés

A tini kezelés magába foglalja az arc letisztítását, peelingezését, tonizálását, puhítást, tisztítást (nyomkodást), a bőr kezelés utáni állapotának megfelelő pakolást és a befejező krémet.

Az érzékeny, vízhiányos problémás bőrök kezelésére a csipkebogyó családot ajánlom. A csipkebogyó hidratál, vitaminizál, csökkenti a bőr gyulladt állapotát és a faggyúmirigyek működését. A csikebogyó magas C-vitamin tartalmának köszönhetően nemcsak nyugtatja a bőrt, de az érfal erősítésében is fontos szerepet játszik, mely elengedhetetlen a rozáceára hajlamos bőr hatékony kezelésénél.

 

AHA savas biológia hámlasztó kezelés

Ha valóban kiváló eredményt akarunk elérni a kozmetikai kezelésnél, akkor a munkát a bőr alapos előkészítésével,a szaru koptatásával kezdjük. A bőr csak így lesz képes a hatóanyagok befogadására és a szépülésre .Az elhalt szarusejtek eltávolítását biológiai peelingekkel végezzük,amelyek alfahidrixi-savakat (AHA) tartalmaznak. Az AHA-, más néven gyümölcssavak fellazítják és eltávolítják a bőrfelszín elhalt, elszíntelenedett rétegeit, ezáltal ösztönzik az alatta lévő sejteket a megújulásra. Hatásukra a bőr megfiatalodik, simább lesz, a kisebb ráncok eltűnnek. Halványítják a pigment foltokat, fenntartják a bőr lágyságát, és általában a hidratáltságot. Segítségükkel kiválóan leoldható a legtöbb problémát okozó felvastagodott szaruréteg, így segítik a bőr természetes megtisztulását és a további hatóanyagok könnyebb felszívódását. A különböző AHA-s kezelésekkel a legmakacsabb bőrprobléma is hatékonyan, gyorsan kezelhető.

A normál szaruképződési folyamatnál a bőr megújulása 28 nap alatt, megy végbe. A kor előrehaladtával ez a folyamat lelassul, így a bőr felületén egyre jobban láthatóvá válnak a ráncok, pigment vagy májfoltok, hegek, kiemelkedő bőrelváltozások és más hámképzési rendellenességek.
Az AHA savas hámlasztással ezekre a problémákra nyújtunk megoldást egy 4-6 vagy 8 alkalomból álló kúraszerű kezeléssel, a bőr problémáitól függően.

Az eljárás minden bőrtípus állapotát rendkívül jól befolyásolja sejtosztódást elősegítő, bőrfiatalító hatásával, de leglátványosabb hatást a vízhiányos, kombinált és a szeborreás bőrtípusok kezelésénél lehet elérni.

HISZTAMIN ÉRZÉKENYEKNÉL NEM ALKALMAZHATÓ!!!

Hideg-meleg arcvasaló (thermoforézis)

Ezzel az elektrokozmetikai eljárással nagyon egyszerűen növelhető a hatóanyagos krémek bőrbe való bejuttatása, majd azon belül tartása és felszívódása. Segítségével – és a többi kezelési mód együttes használatával – még látványosabb eredményeket lehet elérni a kezeléseinkkel.

Először jöjjön a meleg vasaló!

A meleg bőrvasalással a kezelt bőrfelületed a testhőmérsékleted fölé emelem (kellemes 40–42 Celsius fokra). Ezáltal a pórusok kinyílnak, a vérerek kitágulnak, a sejtek tápanyag- és oxigénellátása fokozódik. Épp ezért a bőrödre felvitt – a Te bőrtípusodra való – hatóanyagos krémek sokkal könnyebben beszívódnak a mélyebb rétegekbe.

Ezután rögtön a vasaló hideg részével (mely 18 Celsius fok körüli hőmérsékletre hűl le) kezelem a bőröd. A nagy hőmérséklet-különbség hatására az előzőleg megnyitott pórusok azonnal lezárhatók, így az úgynevezett „hatóanyag csapda” effektus áll be. Ennek köszönhetően a gondosan bevitt tápanyagok ott maradnak, ezáltal 100%-os hatékonyságot tudnak kifejteni.

Milyen hatásai vannak a hideg-meleg arcvasalásnak?

 • a hideg-meleg vasalás rendszeres alkalmazása továbbá – a szaunázáshoz hasonlóan – a bőröd felsőbb és alsóbb rétegeinek, valamint a vérereknek a rugalmasságát is növeli
 • gyorsítja a hatóanyag-bevitelt
 • serkenti a bőr vérkeringését és anyagcseréjét
 • feszesebb, merevebb bőrt eredményez
 • a hideg-meleg váltakozás hatására a hajszálerek állapota javul, az erek rugalmasabbak lesznek

Ellenjavallatok:

 • lázas megbetegedés
 • terhesség
 • sebek, rosacea
 • herpesz
 • bőrbetegség

Ultrahang

Amikor kezelő fejet ráhelyezik a kezelendő felületre, a szövetek részecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek.Az egyidejűleg fellépő két reakció, a hő és a mikromasszázs hatása javítja a sejtek anyagcseréjét és anyagfelvevő képességét, valamint a nyirokáramlást is.A készülékfej mozgatásával és annak a felmelegedésével a bőrbe jutnak a zsírbontó, bőrfeszesítő hatóanyagok, vitaminok és zselék, felgyorsul a  nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere.A rezgések hatására a szövetek megmozdulnak, egymáshoz érve, masszírozzák egymást, miközben hőt termelnek. Ez tovább segíti a jótékony folyamatokat, a hatóanyag felszívódást, javítja a vér és nyirokkeringést.Az ultrahanggal végzett kozmetikai arckezelés lényege, hogy a bőr mélyebb rétegeibe, tehát az irhába és a bőraljába zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat jutassunk be.

Ellenjavallatok:

 • lázas megbetegedés
 • terhesség
 • sebek
 • herpesz
 • bőrbetegség
 • cukorbetegség

Hidroabrázió

A hidroabrázió nem más, mint vízporlasztás segítségével történő fájdalommentes csiszolás, melyet más csiszolásokkal ellentétben, bármely évszakban meg lehet csinálni, nem lesz fényérzékeny a bőr.

A kozmetikai kezelés során segíti a kíméletes és alapos mélytisztítást, ezáltal a megtisztított területen könnyebben hatol be a hatóanyag. A kezelés során minimális kontaktusra van szükség a bőr és a kezelőfej között, így az érzékeny bőrök is hatékonyan kezelhetők.

A víz párolgása által hűsíti a bőr felületét, és az ultrahang-hatás mikromasszázt nyújt a bőrnek. Számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat. Rövid, de hatékony kezelés! Más gépi kezelésekkel kombinálható.

Az eljárás során:

 • eltávolítjuk az elhalt hámréteget
 • elősegítjük a bőr önmegújító folyamatait
 • javítja a bőr oxigén felvevő képességét
 • megélénkül a vérkeringés
 • simítja a ráncokat

Ellenjavallatok:

 • Idegrendszeri eredetű betegségek
 • Bőrbetegségek
 • Műtéti hegek, nyílt sebek
 • Daganatos megbetegedések
 • Terhesség
 • Lázas állapot
 • Protézis a kezelt terület alatt
 • Szívinfarktus
 • Vérzés, vérzéshajlam esetén
 • Pacemaker

Krio terápia (hideg arcvasalás)

Arcra és testre egyaránt alkalmazható. A hidegvasalás érzékeny, gyulladásra, visszértágulásra hajlamos bőr kezelésére alkalmas – hűsítő érzést biztosít, ezáltal nyugtatja a bőrt, fokozottan csökkenti a piros foltokat.

Paraffinos kézpakolás

A kiszáradt, repedezett, érzékeny bőrre tökéletes megoldás a paraffin kezelés. A paraffinos kezelés (virágviasz mélymeleg terápia) felfrissíti, puhává varázsolja, vitaminokban gazdaggá teszi kézbőrt.

A paraffint különleges illóolajokkal és E-vitaminnal gazdagítják. A kezelés alatt a meleg hatására az ápoló anyagok könnyen felszívódnak a megnyílt pórusokba. Már az első kezelés után, a kiszáradt és repedezett bőr láthatóan simábbá, rugalmasabbá válik. A kezelést mindig fertőtlenítéssel kezdjük, ezután jön a bőrradír, majd a letisztult bőrre tápláló krémet kenünk, ami a paraffin fürdő hatására mélyen behatol a bőrfelületbe. 2-szer, 3- szor belemártjuk a kezeket nyitott ujjakkal a paraffinba, erre húzzuk rá a nylon kesztyűt majd a frottír kesztyűt és ettől érjük el a dunszthatást. 15 -20 perc után levesszük a frottír kesztyűt és a nylon kesztyűvel együtt húzzuk le a kihűlt és megdermedt paraffint.

A paraffinos kézápolást kúraszerűen kell alkalmazni, attól függően, hogy mennyire van kiszáradva a kéz bőre. Általánosságban elmondható, hogy az első két héten 2 alkalom, utána ismét két hétig 1 alkalom, majd kéthetente 1 alkalom ajánlott, a megfelelő állapot eléréséhez. Különösen fontos téli hideg napokon a kéz védelme. Az egyik leghatékonyabb megoldást ilyenkor a rendszeres paraffinos kézápolás jelenti. A meleg, lezárt felület elősegíti a gyógy krémek mélyebb felszívódását, a bőr belülről való épülését. Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének árulkodó jeleit. A kezelés eredménye hosszan tartó komfortérzetet biztosít.

Tű nélküli mezoterápia

A bőr legmélyebb rétegeibe kizárólag mezoterápiával tudjuk bejuttatni az orvosi, analitikai tisztaságú hatóanyagokat. Ennek egyik módja a tű nélküli mezoterápia.

A tű nélküli mezoterápia olyan ránctalanító eljárás, mely elősegíti a kollagén és elasztin képződését, tonizálja, mély rétegben hidratálja és feszesíti a bőrt a kezelt felületeken.

A tű nélküli mezoterápia kifejezés arra utal, hogy egy elektoporézis (speciális rádiófrekvenciás hullámok) elvén működő tű nélküli mezoterápiás készülék segítségével, majdnem olyan hatékonyan tudjuk bejuttatni a steril, analitikai tisztaságú hatóanyagokat: (hyaluron, vitamin komplexek, koktélok), a bőr legmélyebb rétegébe, illetve akár még mélyebbre is (bőralja), mint a hagyományos tűs, mezolift kezeléssel. A mezoterápiára való utalás másik oka az, hogy a tű nélküli mezoterápiás készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok – az igen vékony és finom mezoliftes tű által a bőr szarurétegén (barrier) nyitott szúrcsatornákhoz hasonló – szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag (molekulasúlytól függetlenül!) egyedülállóan hatékony módon szívódik föl a bőrben a tű nélküli mezoterápiánál, mint bármely hasonló elven működő eljárás kizárólag analítikai tisztaságú és steril készítmények használata megengedett a szépészeti kezelés (ugyanúgy, mint az injekciós kezelések esetén), amelyek semmilyen fölösleges adalékot nem tartalmaznak, ezért bármilyen allergiás reakció, illetve fertőzés veszélye megszűnik a tű nélküli mezoterápiás kezelésnél. Ez a szépészeti eljárás tehát gyakorlatilag veszélytelen, nem kellemetlen, fájdalommentes és a mellékhatások kizártak.

A tű nélküli mezoterápia, kozmetikai nevén elektroporátorral végzett kozmetikai ránckezelések működési elve a következő módon történik:

 • A kezelőfejből /a fej lehet kisebb vagy nagyobb is, attól függően, hogy arc vagy testkezelés céljából használjuk/ induló rádióhullámok megnyitják a bőrben a sejtmembránokat, így juttatva be a megfelelő analitikai tisztaságú hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe. A bejuttatott hatóanyagok mind hyaluron alapúak, melyek természetes alkotóelemei bőrünknek.
 • Mivel egészen kicsi kezelőfej is rendelkezésünkre áll, ezért nem okoz problémát a szem körüli szarkalábak feltöltése sem.

A tű nélküli mezoterápia kiváló kezelést nyújt a következő kozmetikai-illetve esztétikai problémák megoldására :

 • gyulladt, aknés bőr kezelése vitaminokkal,
 • száraz, érett bőr hidratálása.
 • hajszálerek (rosacea) kipirosodásának enyhítése
 • szárazsági (szarka) ráncok kisimítása,
 • szemkörnyék, nyak- dekoltázs kisimítása
 • különböző pigment rendellenességek ( májfolt, napégés) halványítása

Ellenjavallatok:

 • lázas megbetegedés
 • terhesség, szoptatás
 • daganatos elváltozások
 • sebek

Szempilla lifting

A szempilla lifting egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül látványos, ívelt szempillákhoz juttatjuk azokat is, akik idegenkednek a szempilla hosszabbítástól, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetik azt.

A szempilla lifting szilikonlapos eljárásával az összes szempillaszálat a tövétől emeljük meg, majd gyengéden felfelé íveljük többféle speciális anyag és -technika segítségével. A lifting folyamata egyszerű, fájdalommentes és kíméletes. Természetessége miatt egyáltalán nem káros a szemre, és nem is töri meg a pillákat. A szálak nem roncsolódnak, ugyanolyan selymesek maradnak, mint az eljárás előtt. 24 óra elteltével sminkelhető, lemosható, spirálozható, festhető.

Az azonnali látványos eredményt egy kb. 45-60 perces kezeléssel érjük el. Ez idő alatt a vendég csukott szemmel, kényelmesen pihen. Hatása 6- 8 hétig tart, amíg a saját pillák ki nem cserélődnek anélkül, hogy bármilyen frissítést, fenntartást igényelne.

Kinek ajánljuk:

 • Aki egyszerűen csak szeretne látványosabbá tenni a tekintetét
 • Akinek túl egyenes a szempillája
 • Akinek a megereszkedett szemhéja miatt kisebbnek tűnnek a szempillái
 • Akinek nincs ideje minden reggel a szempilláját göndöríteni
 • Aki nem szeretne ​szempilla hosszabbítást viselni, de mégis íves, nagyobb szempillát szeretne
 • Aki nem viselhet műszempillát, mert túl érzékeny a szeme
 • Aki olcsón szeretne tartós megoldást

Thermage (mátrixpontos rádiófrekvencia)
Kollagén serkentő antiaging kezelés

A Thermage egy speciális rádiófrekvenciás arckezelési fajta mely rendkívül mélyen és sűrűn hat számos elektródájának köszönhetően , ez pedig nevén nevezve a frakcionált rádiófrekvencia.

A rádiófrekvenciás arckezelés hatására kollagén termelődik, ez pedig a ránctalanítás kulcsa. Az eljárás minden bőrszín esetében és minden bőrtípuson használható. Kezelési tapasztalatok szerint, a 35 és 60 éves nők és férfiak esetében mutatja a leglátványosabb eredményeket. A kezelés teljes mértékben noninvasív, nincs injekció sem szike. Sokak számára legelőnyösebb benne az, hogy egyáltalán nincs felépülési idő, a vendég a kezelés végeztével rögtön folytathatja általános életvitelét.

Ezzel az anti age technikával azonnali feszesedést is okozunk, de valójában hosszú távon újítja meg a bőr szerkezetét. Az kezelés közben érezhető hőhatás által stimulált rostok elkezdenek jelentősebb mennyiségű kollagént termelni és ennek eredményeképpen látványos szövet megújulás történik és így indul be a ránctalanítás folyamata.

A kezelésnek egyéb kedvező hatása is van az arcbőrre, például a tág pórusok méreteinek jelentős csökkenése, a faggyú termelődés mérséklődése és a gyulladásos állapot javulása.

A kollagén újra termelődésnek következtében a bőr folyamatos megújulása a kezelés sorozatot követően 4, de akár 6 hónapig is eltarthat. A kiteljesedett végeredmény majd csak ez után lesz szemmel látható mely több hónapig is tartható.

Mikor javasoljuk a Thermage kezelést?

 • Ha bőrödön már látod az öregedés első jeleit: ráncok, petyhüdtség, megereszkedés.
 • Ha bőrtípusod vegyes, tágpórusú.
 • Ha bőröd fakó, egyenetlen textúrájú.
 • Ha az állvonalon enyhe megereszkedést tapasztalsz és szeretnéd megállítani.
 • Ha szemkörnyékeden karikák, szarkalábak, duzzanat található.

Mit tapasztalsz a kezelés alatt?

Kezeléskor enyhe melegség érezhető a kezelt területen, ekkor a bőr alsó rétegeit érintjük és a kollagén állomány ekkor stimulálódik, illetve feszesedik a bőr. A kezelés következtében minimális bőrpír ugyan jelentkezhet, bár az esetek 90%-ában nem észlelhető pirosság, fájdalom vagy bármilyen kellemetlenség. A beavatkozás végeztével, határozottan simább tapintású, feszesebb, rugalmasabb, és egyenletesebb a bőr.

 

Szemöldök laminálás

- Az eljárással rendezett, teltebb hatású, vastagabb/dúsabb szemöldök is elérhető.
- Ez az eljárás megkönnyíti azok dolgát, akiknek nehezen formázható, rakoncátlan, göndör szálú a szemöldöke, vagy egészen egyszerűen nem szeretnének minden reggel hosszú perceket szánni a szemöldökformázásra.
- A szemöldök laminálást érdemes kipróbálni akkor is, ha micro blading eljárást tervezünk, de nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy szeretni fogjuk a végeredményt

Akár 4-6 hétig is tartós maradhat, ugyanis ennyi idő a szemöldökszálak cserélődése.