Lávaköves masszázs

A masszázs vízben felmelegített, 50 – 60 fokosra hevített, különböző méretű kövekkel történik. A nagyobb köveket az energiavonalak, és a főbb energiaközpontok mentén helyezik el, a kisebbekkel pedig átmasszírozzák testünket. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, igazi masszázskülönlegességnek számít. Valódi testi-lelki élményt nyújt: ellazít, pihentet, javítja közérzetünket, kiváló stressz oldó, pezsdítő életenergiával tölt fel, harmonizálja testünket, lelkünket. Vagyis az összes olyan pozitív élettani hatással rendelkezik, mint az összes többi masszázsfajta, azonban a meleg kövek használata miatt felerősíti ezeket a hatásokat

Alakformáló- és cellulit masszázs

A cellulit masszázs a narancsbőr tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére szolgál. A cellulit vagy narancsbőr esetén a laza kötőszövetekben zsírsejtek gyűlnek össze, melyek csomókba rendeződnek, majd megnagyobbodnak ezzel lassítva a véráramlást és a nyirokkeringést.  Méreganyagokkal telített nyirokfolyadék halmozódik fel a szövetek között, amitől a bőr felszíne rücskössé, göröngyössé válik. Főként a hason, csípőn, fenéktájon, felkaron és a combokon alakulhat ki.  A masszázs javítja a keringést, a nyirokkeringést és a szövetek oxigénellátását, frissességét. A cellulit kezelése kitartást és erőfeszítést igényel, türelmesnek kell lennünk, mert a valóban látványos eredményhez hónapok kellenek. A várt eredmény rendszeres masszázzsal, az étrend és az életmód megváltoztatása mellett érhető el. Cellulit masszázs ajánlott kúraszerűen alkalmazni, minimum 10 alkalommal (heti 2x) megismételni.

Trópusi bambusz masszázs

A bambusz masszázs olyan olajos kezelés, amely során minden testrészre meghatározott méretű bambusz- és rattan rudakat használunk a megfelelő nyomás érdekében. A rudak segítségével a mélyizmok is könnyedén elérhetőek, ezért a masszázs nemcsak oldja a stresszt, hanem serkenti a vérkeringést és a nyirokrendszer működését, nyugtat és közben energiával tölti fel a testet, csökkenti a fáradtságot és a fájdalmat.  A bambusz masszázs az erőteljesebb masszázs típusok közé tartozik. A különféle vastagságú és hosszúságú bambuszok segítségével tökéletesen elérhetőek a talp akupresszúrás pontjai, a lábak, karok és hát mélyizmai illetve az arcizmok is. A masszázs szempontjából érdekes, hogy a bambusz szerkezete egy speciális külső sejt falborítású anyagot tartalmaz. Ez az anyag a kovasav (szilicium-dioxid), ami egyfajta kvarcbevonatot képez a bambusz felületén, amely fizikai nyomás, vagy hő változás hatására elektromos energiát generál.